Advertisements

Behandling og råd

Behandling og råd:

Magnetisme

“Magnetisme overfører energi og gjenoppretter harmonien og balansen i kroppen, psyken og sjelen.”

http://magnetisme-alsace.com/2017/02/03/quest-ce-que-le-magnetisme/

 

“En magnetisk healer er en person som gjennom sin “gave” har evnen til å hjelpe andre ved å legge hendene på kroppen deres. Han kan lindre smerte og hjelpe med å bli fri fra fysiske, psykiske, emosjonelle, energetiske og organiske onder.”

http://www.frankgonnet-magnetiseur.com/magnetiseur.html

 traitement 1

I min familie fortelles det om min mors bestemor som praktiserte magnetisk healing -helbrede-  i Givet. På den tiden brukte legen å si “Jeg kan ikke gjøre noe for deg, du bør gå og se Madame Baillet.”.

Med tiden ble jeg trukket mot reiki. Aase Melhus, reikimester i Oslo, bekreftet at jeg hadde et sjeldent talent. Anders Holland, healer i Oslo, hjalp meg å harmonisere chakraene mine. Fra da av fikk jeg mere selvtillit, og je begynte å arbeide på avstand.

Møtet mitt med Jean-Michel Homo ble viktig for meg, og hjalp meg i min utvikling, blant annet gjennom to timer daglig med meditasjon. Jean-Michels meditasjon ledsager et omfattende arbeid med chakraene. Jeg har opplevd en styrkning av intuisjonen min ved åpningen av mitt tredje øye, noe som har ført til en evne til å forstå andres problemer, fysisk og psykisk, på en måte som jeg ble forbauset over at var mulig.

Magnetiske healere har en evne til å gjenkjenne hverandre, og oppfordrer hverandre til å praktisere. På internett forteller de ofte om et avgjørende møte med en annen healer. I Norge har jeg selv møtt tre unge kvinner som har denne evnen. En av dem vil komme til å bli veldig sterk innen fem år som extralucide .wellness-massage-relax-relaxing-56884

Min erfaring :

Stress, blodpropp, eksem, reumatisme. Jeg behandler med mine energier. Jeg har behandlet blodpropp på én måned med fem behandlinger.

 

 For SPA :

Jeg praktiserer også healing-massasje (opplæring hos Axelson) og reiki.

Ernæringsrådgivning:

Jeg er ikke slankekurekspert, men jeg kan hjelpe med å legge ting til rette for at man ikke forgifter seg selv: valg av rådvarer, organisering av matlaging, drikke til maten, hvordan gjenkjenne og unngå kjemisk vin.

Livscoach:

Frigjøre seg fra frykt og vold, gjenvinne selvtillit.

image (11)

Mine priser:

-Uten resultater forventer jeg ikke betaling. Jeg arbeider ut ifra tillit.

-Mellom 500 og 1000 kroner, avhengig av hvilken sykdom det dreier seg om, for en seanse med magnetisme (30 minutter)

-Et første møte: 20 euro for 20 minutter med samtale

-Man kan komme i kontakt med meg på Facebook: jczen

@helbrede, @meditasjon, @Magnetiske,@energi

Advertisements
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close